Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

               

EVELIINA NAULO

 

Kuljen hymyssä suin ja uskon hyvään energiaan sekä positiivisen elämänasenteen tuomaan voimaan. Elän isolla sydämellä, läsnä olevalla olemuksella ja tutkivalla mielellä. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (Haaga-Helia AMK), työhyvinvoinninvalmentaja (Tampereen yliopisto) sekä liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto). Minulla on liikunta-alan opintoja 9- vuotta ja alan työkokemusta 12 vuotta. 

 

Näen hyvinvoinnin elämän kokonaisvaltaisena tasapainotilana. Minulle hyvinvointi tarkoittaa laadukasta ravintoa, palauttavaa unta, virkistävää liikuntaa ja rautaista terveyttä sekä mielen tasapainoa. Minulle tärkeät hyvinvoinnin voimavarat ovat palkitseva ja mielekäs työ, läheiset ja tiiviit ihmissuhteet sekä laadukas ja rentouttava oma aika. Löydän hyvinvoinnin arjesta, olemalla läsnä hetkessä, tekemällä asioita joista nautin ja iloitsemalla ympäröivistä asioista.

 

 

 

 

Saavutan tasapainon sujuvan arjen avulla, jossa elämän eri osa-alueet tukevat toisiaan. Tällöin minulla on aikaa keskittyä tasapuolisesti ystäviini, parisuhteeseeni, työhöni ja omaan hyvinvointiini. Lisäksi minulle avain mielen ja kehon harmoniaan on avoin keho, jossa kehonasento tukee ryhtiä ja ergonomiaa. Tämä toiminnallinen, liikkuva sekä tasapainoinen keho auttaa minua jaksamaan ja voimaan hyvin. 

 

Tulemme onnellisiksi eri asioista. Siksi onkin tärkeää kuunnella omaa kehoaan ja sisintään. Haluan auttaa sinua tekemään elämästäsi juuri sellaisen kuin itse haluat. Kanssani saavutat energisemmän ja hyvinvoivan arjen. Löydät juoksun vapauden, liikkuvuuden hauskuuden ja lihastasapainon tärkeyden. Koet kehoa haastavia treenejä, joissa ylität itsesi ja löydät liikunnan energian! 

Kannustan sinut tavoitteisiisi! 

Paras kiitos minulle on, kun sinä voit hyvin ja onnistut! 

 

Suomen Urheiluopiston kasvattina noudatan elämässä opinahjoni lausahdusta: ”Asenne alussa ratkaisee lopputuloksen!”