Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

RUN WAY -JUOKSUVALMENNUS

Valmennuskokonaisuus keskittyy rullaavan juoksutekniikan löytämiseen, monipuolisen ja mielekkään juoksuharjoittelun omaksumiseen sekä kunnon kehittämiseen sinun tasosi ja päämääräsi mukaan. RUN WAY -juoksuvalmennuksen tavoitteena on, että löydät juoksusta liikunnan ilon, rullaavan askeleen, hyvän olon tunteen sekä kehityt tekemisessäsi joko yksityisessä valmennuksessa tai TEAM RUN WAY -juoksuryhmän kanssa!

 

SWIM WAY® - UINTIVALMENNUS

SWIM WAY® -uintivalmennus keskittyy rennon uintitekniikan löytämiseen, uuden oppimiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvänolon saavuttamiseen. Valmennus etenee sinun taitotasosi ja tavoitteidesi viitoittamana. Tavoitteena on, että löydät sujuvan hengityksen ja sinulle soveltuvan uintitekniikan, hyvänolon tunteen sekä rauhoittumisen. Voit ottaa muutaman tekniikkatunnin tai pidemmän valmennuskokonaisuuden.

 

LIFE WAY® -ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Terveelliseen elämäntapaan keskittynyt valmennuskokonaisuus, jossa etsitään ratkaisut hyvinvoinnin edistämiseen sinun tavoitteiden, arjen aikataulujen ja elämän mukaisesti. LIFE WAY® -valmennuksessa tähdätään pysyvään terveelliseen elämäntapamuutokseen sekä liikunnan ilon ja arjen energian löytämiseen.

WORK WAY -TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

WORK WAY - Pitkäjänteinen, tavoitteellinen ja räätälöity työhyvinvoinninpolku yrityksesi tarpeisiin. Työyhteisön hyvinvointia ja yrityksen kilpailukykyä edistävä polku toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

MY WAY -  PT- VALMENNUS

MY WAY - pt-valmennus toteutetaan tarpeidesi, kuntotasosi ja tavoitteidesi mukaisesti sekä se räätälöidään juuri sinun arkeesi sopivaksi, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi pitkäjänteiseksi kokonaisuudeksi, jossa saavutat elämäsi parhaan kunnon yhdessä henkilökohtaisen valmentajasi kanssa.