Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 SUOSITTELUT

Asiakkaiden valmennustarinoita, kommentteja ja suositteluja.

 

 

 "Eveliinan kanssa työskentely on kaikin puolin mahtavaa. Eveliinasta huokuu ammattitaidon lisäksi aitoa kiinnostusta asiakkaansa kehitystä kohtaan. Eveliinalle asiakkaan tyytyväisyys menee bisneksen edelle."

  

"Suosittelen lämpimästi MY WAY ATHLETICSIÄ! MY WAYLLÄ palvelu ei ole vain perinteistä liikuntaohjausta, vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa liikunta ja ravintokonsultointia, joka maksaa itsensä työtehossa takaisin moninkertaisesti."  

 

 "Aloitin käymään Eveliinan kahvakuulatunneilla vuonna 2012. Eveliina kävi jokaisen luona ohjaamassa innostavalla tavalla ja antamassa palautetta, jotta pääsimme tekniikalta oikeanlaisiin suorituksiin. Luulin että minulla on ollut hyvä lihaskunto, mutta Eveliinan kahvakuulatunneilla huomasin, että lihaskestävyys voisi olla paljon parempi. Ennen olin treenannut paljon ja väärin. Yläselkä oli jumissa ja kiristi, samoin takareidet, rintalihakset ja hartiaseutu olivat pahasti lukossa. Eveliina katsoi ryhtiäni ja lupasi tehdä minulle liikkuvuusohjelman. Opin paljon kehonhuollosta, venyttelyistä, tasapainon kehittämisen sekä kevyiden ja palauttavien harjoitusten tärkeydestä. Liikkuvuusohjelman avulla hartialinjani on taas palautunut ennalleen eikä mm. lonkankoukistajat enää kiristä. Eveliinalta olen oppinut liikkumisen monipuolisuuden tärkeydestä, sekä erilaisten ärsykkeiden merkityksestä kehoon. Olen saanut hyvää oloa ja uutta intoa harjoitteluuni."  

 

"Eveliinan kanssa treenataan aina tekniikka ja asento edellä. Kun perusasiat ovat kunnossa treeneissä päästään vaikka mihin! Tunnit ovat innostavia, monipuolisia ja kehittäviä! 15 vuoden jumppaamisenkin jälkeen Eve osaa yllättää uusilla liikesarjoilla! Ikihyväksi tykästynyt!"

 

"Eveliina on ohjannut meitä noin vuoden ajan. Hänen ammattitaitonsa on auttanut meitä kohottamaan kuntoamme ja tasapainonhallintaamme selvästi. Hänen piristävä otteensa kannustaa aina yrittämään vähän enemmän myös 70-vuotiasta eläkeläisparia."

 

"Ravintovalmennuksesta sain paljon tietoa ja neuvoja ruoka-aineista, vitamiineista ja lisäravinteista sekä niiden merkityksestä elimistölle. Pidin paljon siitä, että Eveliina haastaa myös asiakkaan itse pohtimaan omia ruokavalintoja. Tämä auttaa sisäistämään ravinnon merkityksen paremmin. Voin lämpimästi suositella Eveliinan valmennusta kaikille, joille oma hyvinvointi on tärkeä asia."

 

"Kiitos Eve! Olet mahtava tsemppaaja ja olen niin tyytyväinen valmennukseesi. Kiitos kun olet nähnyt vaivaa ja selvittänyt näitä asioita haastellisessa tilanteessa."  

 
 
"Hyvää valmennusta! Ei liikaa painostettu heti tekemään isoja muutoksia, vaan pikkuhiljaa pieniä muutoksia! Se tuntui olevan hyvä etenemismuoto minulle! Rento meininki tapaamisissa, jonka ansiosta pystyi olemaan täysin rehellinen! Jos joskus joku kysyy apua ravinnon suhteen, niin aivan varmasti suosittelen sinua!"
 

"Osallistuin juoksukouluun viime keväänä. En ole koskaan oikein tykännyt juoksemisesta, mutta halusin kuitenkin kokeilla vielä kerran, jos saisin kipinän. Tekniikkani oli melko pielessä ja vaikka luulin juoksevani rennosti, niin juoksuni ei kyllä rullannut ollenkaan. Juoksukoulukertoja oli kahdeksan. Muutaman alkukerran jälkeen ajattelin, että tästä ei tule mitään. Sitten jossain vaiheessa juttu aukeni ja juoksu muuttui rennon rullaavaksi. Nyt lenkki sujuu hyvin, vaikkakin suurin haaste on edelleen lenkille lähtö. Olen tosi tyytyväinen juoksukouluun kokonaisuutena ja voin hyvillä mielin suositella tätä kaiken tasoisille juoksijoille."

 

"Eve on valmentajana asiakaslähtöinen, innostava, iloinen ja asiantunteva. Ottaa asiakkaan näkemykset ja toiveet hyvin huomioon, ja toteuttaa ne kokonaisvaltaisesti huomioiden myös valmennettavan muita harjoitustarpeita ja mahdollisia heikkouksia. Osaa hyvin perustella tehtävät ja ohjelmat, sekä motivoida valmennettavan. Pitää jatkuvasti liikkumisen iloa mielessään."  

 

"Sinun myötä minulle on palannut liikunnan ilo ja oikein odotan treenejäsi, joissa pääsen haastamaan itseäni. On ihanaa, kun nykyään jaksan jo treenata kunnolla eikä kunto lopu heti kesken. Nykyään tykkään jopa lihaskivuista! Olen saanut sinulta niin paljon ideoita itseni kuntouttamiseen ja omaan hyvinvointiin, ja saanut niistä kaikista tosi paljon virtaa. Seuraava haasteeni on painonpudottaminen ja kunnon kasvattaminen, mutta nyt odotan kaikkea tätä innolla. Kiitos tuhannesti Eveliina!" 

 

"Eve on äärimmmäisen asiantunteva valmentaja. Hän ottaa ihailtavasti huomioon asiakkaan pitkäjänteisen hyvinvoinnin ja kunnon kehittymisen hyvin henkilökohtaisella otteella. Valmennuksessa otettu huomioon aina myös muut elämäntilanteet ja ohjelmaa muokataan myös aina 'päivän kunnon' mukaan. Olen lisäksi saanut käytännöllisiä vinkkejä ja ohjeita ruokailuun ja päivän rytmeihin."

 

"Kiitoksia Sinulle Eveliina kun olet ollut tukenani, sparraajani,  ohjaajani elintapojeni muutoksessa. Olemme keskittyneet terveellisiin ruokavalintoihin, ruokailurytmiin ja painon hallintaan. Sinulla on ollut paljon annettavaa ja korjattavaa ruokarytmissäni ja ravintotottumuksissani. Olet ollut auttajani painoni pudottamisessa ja liikunnan lisäämisessä. Oloni on kohentunut, voin paremmin, liikun enemmän, syön paremmin, ravintorikkaampaa ruokaa ja painoni on laskenut mukavasti. On ollut mukava keskustella viikottain puhelimessa ja välillä kasvoittain ja tuloksia on syntynyt. Olet luonteeltasi auttavainen, määrätietoinen, ongelmakohtiin paneutuva ja kerrassaan mukaansatempaavan iloinen ja asiantunteva sparraaja. Olen saanut sinulta paljon hyviä vinkkejä. Voin suositella palveluitasi ehdottomasti kenelle tahansa!"

 

    "Eveliina,
    Lämpimät kiitokset sinulle tehokkaista ja mukavista tunneista :-)
    Sun treeneissä on ollut tosi kiva käydä. Olet iloinen ja myönteinen,                     
    asiasi osaava ja tarkka oikeasta tekniikasta, mitä arvostan, mutta et 
    kuitenkaan tiukkapipoinen. Jo parina talvena ollut circle-harjoittelu    
    treenirasteineen on tosi toimiva ja tehostaa treeniä, kun jokainen saa
    edetä omaa tahtiaan. Arvostan myös sitä, ettei joka tunti pistetty
    kaikkea uusiksi, vaan edistymisestä sai hallinnan fiiliksen. Näitä tunteja
    tulee kyllä ikävä."
 
 
     "Viikoittainen tunti, siis aiempien harjoitteiden lisäksi, on tuonut lisää    
     monipuolisuutta viikoittaiseen liikuntaan. Olen saanut virikkeitä uusiin
     liikkeisiin ja motivaatio on parantunut ennestään. Pidän erityisesti
     tunteihin liittyvästä positiivisesta tunnelmasta ja aktiivisesta    
    harjoittelusta.
    Ohjaaminen on ollut ammattitaitoista, positiivista ja kannustavaa… …
    tämäkin ehkä liian lievästi todettuna.
    Olen priorisoinut tämän viikoittaisen tunnin korkealle ts. tavoite on
    ollut, että näille ohjatuille tunneille löytyy aina aikaa."