Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EVELIINA NAULO

 

Kuljen hymyssä suin ja uskon hyvään energiaan sekä positiivisen elämänasenteen tuomaan voimaan. Elän isolla sydämellä, läsnä olevalla olemuksella ja tutkivalla mielellä. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (Haaga-Helia AMK), työhyvinvoinninvalmentaja (Tampereen yliopisto) sekä liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto). Minulla on liikunta-alan opintoja 9- vuotta ja alan työkokemusta 12 vuotta. 

Näen hyvinvoinnin elämän kokonaisvaltaisena tasapainotilana. Minulle hyvinvointi tarkoittaa laadukasta ravintoa, palauttavaa unta, virkistävää liikuntaa ja rautaista terveyttä sekä mielen tasapainoa. Minulle tärkeät hyvinvoinnin voimavarat ovat palkitseva ja mielekäs työ, läheiset ja tiiviit ihmissuhteet sekä laadukas ja rentouttava oma aika. Löydän hyvinvoinnin arjesta, olemalla läsnä hetkessä, tekemällä asioita joista nautin ja iloitsemalla ympäröivistä asioista. 

Saavutan tasapainon sujuvan arjen avulla, jossa elämän eri osa-alueet tukevat toisiaan. Tällöin minulla on aikaa keskittyä tasapuolisesti ystäviini, parisuhteeseeni, työhöni ja omaan hyvinvointiini. Lisäksi minulle avain mielen ja kehon harmoniaan on avoin keho, jossa kehonasento tukee ryhtiä ja ergonomiaa. Tämä toiminnallinen, liikkuva sekä tasapainoinen keho auttaa minua jaksamaan ja voimaan hyvin. Kanssani saavutat energisemmän ja hyvinvoivan arjen. Löydät juoksun vapauden, liikkuvuuden hauskuuden ja lihastasapainon tärkeyden. Koet kehoa haastavia treenejä, joissa ylität itsesi ja löydät liikunnan energian! 

  JUHO HYNNINEN

 

Koulutukseltani olen kiropraktiikan maisteri. Suurin mielenkiinnon kohteeni on tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointi sekä neurologinen kuntoutus. Perustan näkemykseni tieteeseen sekä käytännön osaamiseen. Näen menestymisen vaativan vankkaa tietotaitoa, jatkuvaa itsensä kehittämistä sekä asiakaslähtöistä palvelua ja moniammatillista yhteistyötä. Sen vuoksi kouluttaudun jatkuvasti ja pidän osaamiseni tuoreena tehden moniammatillista yhteistyötä.

Koulutustausta:

  • Clinical Neuroscience (kesken) – Carrick Institute, Cape Canaveral, Florida, USA
  • Master of Chiropractic – Macquarie University, Sydney, Australia
  • Bachelor of Chiropractic Science – Macquarie University, Sydney, Australia

Olemme tehneet MY WAY ATHLETICSIN kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2012 asti. Hoidamme sinua luvallasi yhdessä moniammatillisessa tiimissä ja huolehdimme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja pääset irti tuki- ja liikuntaelimistön vaivoistasi ja saavutat kokonaisvaltaisen hyvän olon. Valmentaja Eveliina Naulon kanssa, olemme tehneet yhteistyössä töitä jo viisi vuotta ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Kanssamme olet hyvissä käsissä! Ystävällisin terveisin Eveliina Naulo

 

MY WAY ATHLETICSIN Kiropraktikko Juho Hynniselle ajanvaraus suoraan tästä .

Juho Hynnisen blogia tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnista pääset lukemaan tästä.